Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Και ΔΕΚΑΔΕΣ φίλοι ζήτω λένε ο Παναθηναϊκός

Πως να μην κυλιόμαστε κάτω από τα γέλια με την κατάντια του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού; Τον συμπονούμε (και συμπάσχουμε αφού στην ίδια οικονομική κατάσταση βρισκόμαστε) για το οικονομικό αδιέξοδο που έχει βρεθεί. Αλλά τα πράγματα που του συμβαίνουν είναι τραγελαφικά. Έχουμε και λέμε..

Αποφασίζει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός να κάνει συναυλία οικονομικής ενίσχυσης με την Άννα Βίσση και μπαίνει και μέσα! Άσχετο το αν μπήκε ο ίδιος ο ερασιτέχνης ή ο πρόεδρος του, άσχετο αν μπήκαν 5000, 30000 ή 60000 ευρώ, μπήκαν μέσα. Τέσσερις χιλιάδες άτομα όλα κι όλα μπήκαν στον κόπο να δώσουν το παρών τους στηρίζοντας την ομάδα τους, αν έβγαινε το μεσημεράκι στο μπαλκόνι του σπιτιού της η Βίσση μπορεί να μαζεύονταν και περισσότεροι.

Μετά από αυτή την αποτυχία, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Νίκος Ρισβάς, παραιτείται. Στην ανακοίνωση του με την οποία εξηγεί το θετικό έργο που έγινε στους 4 μήνες της προεδρίας του γράφει και ότι στην προσπάθεια της δημιουργίας ενός οικονομικά δυνατού Παναθηναϊκού αναβίωσε το "SMS PAO στο 54242 και έκτοτε έχουν σταλεί περίπου 12.000 SMS". Η δύναμη του κόσμου του Παναθηναϊκού σε όλο το μεγαλείο της. Το ανάλογο πρόγραμμα για την οικονομική ενίσχυση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού που τρέχει αυτή την περίοδο μετρά αυτή την στιγμή πάνω από 167.000 μηνύματα.

Για να ολοκληρωθεί δε το ανέκδοτο, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ζήτησε βοήθεια από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την σωτηρία του. Μετά την πρωτοβουλία των Σισέ, Κατσουράνη και Καραγκούνη να δώσουν 18.000 ευρώ, οι υπόλοιποι είκοσι ακριβοπληρωμένοι παίχτες μάζεψαν και έδωσαν στον ερασιτέχνη το ανεπανάληπτο ποσό των... 1.300! Τα οποία η διοίκηση του Ερασιτέχνη φυσικά δεν δέχθηκε και τα επέστρεψε.

  • Στηρίζουμε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, στέλνουμε κενό sms στο 54080.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου