Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ξεκαρδιστικά εξώφυλλα μιας τραγελαφικής πορείας

Έχουμε μπει στον Σεπτέμβρη και ο αιώνιος ετοιμάζεται να τεντώσει το σεντόνι, ενώ εμείς θα θαυμάζουμε το... μεγαλείο του από τον καναπέ. Πριν ξεκινήσει την θητεία του ως πρέσβης ωστόσο έχει μία ασήμαντη υποχρέωση που ακούει στο όνομα Άρης. Την επέτειο των δίδυμων πύργων ο Παναθηναϊκός θα γκρεμίσει κάθε ίχνος ισοτιμίας στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και το "Φως" θα γράψει την επόμενη μέρα:

"Ξεκαρδιστικά τα νέα επεισόδια του "50-50"! Ποιος Φιλιππίδης, ποιος Χαϊκάλης και ποιος Μπουλάς; Οι Δαλούκες και οι Σταθόπουλοι κλέβουν την παράσταση στη φετινή σεζόν, σκορπώντας άφθονο γέλιο σε όλη την Ελλάδα. 


Με πέναλτι ντροπής ο ΠΑΟ πήρε τον Άρη 1-0. Γελάει το σύμπαν με το χθεσινό πέναλτι που ήταν κράμα... "φαντάσματος" και "μαϊμούς", ο Δαλούκας διέπραξε έγκλημα κατά του Άρη αλλά και του Ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα. Και την ώρα που ο Βύντρα κορόιδευε το πανελλήνιο με τη φράση "νομίζω ότι αισθάνθηκα μια... επαφή", ο Ολυμπιακός έλαβε ένα ακόμα "μήνυμα" ότι τα περυσινά όργια θα συνεχιστούν και φέτος...


Δαλουκούλειο δείπνο του ΠΑΟ στη Θεσσαλονίκη με πέναλτι για γέλια! Ο Βολιώτης διαιτητής κατασκεύασε στο 41 "παράβαση" του Χαβίτο στο Βύντρα (που έκανε επίδειξη γνώσεων της τεχνικής των βατραχανθρώπων...) και ο Σισέ με την εκτέλεση στο 43 σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα..."

Ο Ευρωπαίος Παναθηναϊκός θα αγνοήσει τις αντιδράσεις αφού νιώθει υπεράνω. "Εμείς στ' αστέρια και εσείς μες στη μιζέρια" θα γράψει η Πράσινη στο εξώφυλλο της εξάλλου, την ημέρα του αγώνα με την Barcelona. Το ταξίδι στα αστέρια ωστόσο θα σκορπίσει το γέλιο σε όλα τα ζώα της ζούγκλας (με εξαίρεση τον πράσινο λαγό, είδος προς εξαφάνιση γι' αυτό και βρίσκεται υπό -διαιτητική- προστασία).

Στις 15 Σεπτεμβρίου ο "Πρωταθλητής" θα μετονομαστεί σε "Πέντε" προς τιμή του ηρωικού Παναθηναϊκού, και θα γράψει:

"5ήμερη στη Βαρκελώνη και σε ξενοδοχείο 5στερο. Το απόλυτο στριπτίζ. Στο παρά 5 δεν έφαγε άλλα 5. Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο με τον "πρέσβη" στην Ισπανία, τον χτυπούσαν για 93 λεπτά. Πεντανόστιμος, χόρτασε θέαμα η Ευρώπη".


Ο Γαύρος απ' την άλλη, κυκλοφόρησε καταγγέλλοντας τον βιασμό:


Μ' αυτά και μ' αυτά φθάνουμε στην Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου. Ενώ οι εφημερίδες της πρεσβείας ασχολούνται με την μεγάλη νίκη που πρόκειται σίγουρα να κάνει το βράδυ ο Παναθηναϊκός, ο Πρωταθλητής επιτέλους αποδέχεται ότι στο Καμπ Νου ο Παναθηναϊκός άφησε το... στίγμα του:

"Απίστευτο! Κατούρησαν στη φυσούνα της Μπάρτσα. Ρεζίλι σ' όλη την Ευρώπη. Πρόστιμο 5.000 ευρώ στον... Πρέσβη!"


Την επόμενη μέρα, ο εκπληκτικός ΠΑΟ φιγουράρει και πάλι στα εξώφυλλα όλων των εφημερίδων. Ο Γαύρος γράφει:

"Κατουρήθηκε στα γέλια όλη η Ευρώπη με τον πρέσβη! Για πολλά πήγαιναν αλλά έφαγαν μόνο δύο. Κάθε Τρίτη και Τετάρτη έχει... κρεβάτι. Σε Mega και ΝΕΤ ο Χιου Νιόπλιας και τα... λαγουδάκια του σε περιπέτειες μόνο για ενήλικες".


Απ' το θέμα της... τουαλέτας φυσικά δεν ξεφεύγει ούτε ο Πρωταθλητής: